Over mij

Mijn werkwijze

Studio Shae Belin

Even voorstellen, mijn naam is Shae Belin van Londen, de persoon achter Studio Shae Belin.

Interieur ontwerpen is wat ik het liefste doe. Al direct na het middelbaar onderwijs wist ik waar mijn interesse lag en daardoor was de keuze om verder te studeren in Interieurdesign al snel gemaakt.

Inmiddels ben ik al wat jaren (en studies) verder en heb ik de stap genomen om bedrijven en consumenten kennis te laten maken met mijn designs en stijl. Met Studio Shae Belin begin ik aan een nieuwe periode in mijn werk als zelfstandig Interieur designer.

Passie

De passie voor design en kleur begon bij mij al op jonge leeftijd. Ik was altijd al gewapend met papier, stiften, schaar en lijm. Knutselen deed ik graag en niets was me te gek om te maken. Ontwerpen kwamen als beelden in mijn hoofd en mijn handen maakten talloze verschillende tekeningen en knutselwerken. 

Mooie, inspirerende en warme omgevingen waar alles in balans is, is wat mij bezighoudt. Waar ik ook ben, ik kijk altijd om me heen en raak geïnspireerd. Of het nou in de natuur is of in een drukke stad. Ik ben gevoelig voor ontwerp en kleurgebruik; dit roept bij mij direct bepaalde emoties op. Hier ben ik vast niet uniek in en zal bij veel mensen het geval zijn en gebeurd vaak onbewust. En precies dat maakt een goed persoonlijk ontwerp tot een ‘meesterstuk’. Iets wat al meteen tot de verbeelding spreekt en waar je enorm blij van wordt. 


Mooi design is voor iedereen anders. Maar een ding is zeker; als het goed past, heeft het een positieve invloed op hoe je je voelt en hoe je daarop reageert. 

Met mijn ontwerpen wil ik klanten van Studio Shae Belin graag die mooie ervaring meegeven. Want, zeg nou zelf: als je je comfortabel en thuis voelt in je omgeving, heeft dat een positieve invloed op jou als persoon. 

Ervaring

Nadat ik de middelbare school had afgerond wist ik al vrij snel wat ik wilde gaan doen. Uit alle creatieve richtingen heb ik gekozen voor interieurdesign.

Ik heb zoveel plezier beleefd aan de opleiding bij het Nimeto in Utrecht, dat ik deze in 3 in plaats van 4 jaar al succesvol kon afronden. Hierna heb ik ruim 4 jaar als designer gewerkt in de richting van horeca. In deze periode mocht ik restaurants en horecagelegenheden binnen bedrijven inrichten. 

Maar, ik wil verder in dit mooie vak. Na 4 jaar horeca wil ik me breder ontwikkelen en ben inmiddels alweer even geleden de schoolbanken in gegaan. Een nieuwe HBO studie aan Academie Vogue en als zelfstandige mijn stijl laten zien aan iedereen met interesse in interieurdesign. 

Wil je inspiratie en woontips van mij? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

8

Mijn kenmerken

Door de verschillende projecten die ik opgeleverd heb, is mijn stijl uitgebreid maar herkenbaar. In de ontwerpen en voorstellen komen veel natuurlijke elementen terug in elk interieur. 

Dit vind ik een belangrijk kenmerk. Het draagt bij aan evenwicht en balans, waardoor je je comfortabel en ontspannen voelt. 

De meest gestelde vragen:

Een interieurontwerper zorgt ervoor dat je samen het mooiste uit je interieur kunt halen. De ontwerper zorgt voor een goede balans in het interieur en neemt een hoop zorgen weg. 

Samenwerken doe je door samen te kijken naar wat er in jouw ruimte mogelijk is. Zo combineren we kennis met jouw voorkeuren, wensen en eisen. Met een totaal ‘eigen’ interieur, waar jij je prettig bij voelt, als resultaat.

Op deze website bied ik verschillende pakketten aan die je kunt selecteren naar jouw behoefte. Deze zijn gedetailleerd omschreven, zodat meteen duidelijk wordt hoe mijn dienstverlening eruit zal zien. Mocht het zo zijn dat je nog een vraag hierover hebt, dan ben je altijd welkom mij een bericht te sturen via info@studioshaebelin.nl

Woontips of Inspiratie?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Volg mij op Instagram @studioshaebelin