Over mij

Mijn werkwijze

Van schets naar ontwerp

Studio Shae Belin biedt 4 verschillende mogelijkheden van samenwerking aan. Deze pakketten en de inhoud hiervan staan beschreven onder Paketten en Prijzen (interne link). Zo is er altijd een pakket dat bij jouw wensen en situatie past.

Goed advies begint met een goed gesprek. Want alleen samen kunnen wij nieuwe mogelijkheden creëren. Elk mens is uniek en precies die kenmerken tezamen met jouw smaak laten we terugkomen in je nieuwe interieur. Zo wordt de stap naar vernieuwing van jouw omgeving ineens een stuk kleiner.

De werkwijze naar een nieuw interieur doorlopen we in 3 stappen. Maar pas na het eerste kennismakingsgesprek wordt de eerste stap pas genomen. Het is immers van belang dat ik een goed beeld krijg van jou als persoon en jouw persoonlijke voorkeuren. 

1

Schetsontwerp

Een schetsontwerp is de eerste stap die we nemen op weg naar jouw droom interieur. Bij een schetsontwerp kijk ik naar de beste indeling aan de hand van een plattegrond. 

Daarnaast neem ik het pakket van wensen en eisen mee, zodat er een compleet beeld ontstaat waarmee ik verder kan werken. 


Alle informatie vat ik samen in een sfeer collage en een moodboard. Het visualiseren vergemakkelijkt onze bespreking en op deze wijze weten we al snel of we op de juiste manier verder kunnen met het ontwerp.

2

Voorlopigontwerp

Bij het voorlopig ontwerp worden de schetsen van het schetsontwerp naar een hoger niveau getild en verder uitgewerkt. In deze fase wordt het al concreter.

Het moodboard wordt nu in definitieve versie aangeboden worden en de eerste 3D beelden van de omgeving zijn al te zien. De indeling van de woning is op schaal ingetekend in de plattegrond en het eventuele maatwerk word in deze fase uitgedacht en toegevoegd.

Als het voorstel naar wens en goedgekeurd is, kunnen we verder met het definitieve ontwerp. 

3

Definitiefontwerp

Studio Shae Belin begint pas aan de definitieve versie van het ontwerp als we beiden tevreden zijn over het tussentijdse resultaat. De laatste stap van het ontwerp is het meest spannend, want jouw nieuwe interieur bij afronding echt zichtbaar. 

Om het definitief ontwerp te realiseren, worden de 3D tekeningen gerenderd (een fotorealistische tekening van jouw interieur), en ontvang je een compleet en gedetailleerd document met jouw persoonlijke advies.

De uitvoering van dit document hangt af van het gekozen pakket voor interieuradvies

Advies, ontwerp of het complete plaatje?

Elk project, maar ook elk mens is anders. Daarom biedt Studio Shae Belin pakketten aan; van een inspirerend basisadvies tot een compleet uitgewerkt voorstel. Zo kun je zelf kijken wat het beste bij je past. 

2

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Volg mij op Instagram @studioshaebelin